Το πρώτο παιχνίδι του Twitch έφτασε και κάνει πραγματικότητα το karaoke streaming

Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν
15 Απριλίου 2019 15:52
Το πρώτο παιχνίδι του Twitch έφτασε και κάνει πραγματικότητα το karaoke streaming

Το Twitch είναι η δημοφιλέστερη live streaming πλατφόρμα στο διαδίκτυο και θέλοντάς να συνεχίσει να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες για τους streamers, η εταιρία κυκλοφόρησε το πρώτο δικό της βιντεοπαιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για το Twitch Sings. Πρόκειται για έναν δωρεάν τίτλο ο οποίος έχει αναπτυχτεί σε συνεργασία με το στούντιο των Rock Band και Guitar Hero, Harmonix Music Systems. Το karaoke παιχνίδι είναι ειδικά φτιαγμένο για livestreams και προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 2,000 τραγούδια. Το παιχνίδι αναλύει σε πραγματικό χρόνο πόσο καλά πετυχαίνετε τις νότες και σας ανταμείβει με XP ανάλογα με το πόσο καλά εκτελέσατε το κομμάτι.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το παιχνίδι συνδέεται άμεσα με το Twitch και έτσι η αλληλεπίδραση με το κοινό είναι στο επίκεντρό του. Οι θεατές μπορούν να ζητήσουν κομμάτια, να ψηφίσουν ποιο κομμάτι θα τραγουδήσει μετά ο steamer και ακόμη και να τον προκαλέσουν σε μονομαχία. Μάλιστα, ο τίτλος προσφέρει τη δυνατότητα για απευθείας live streaming χωρίς να χρησιμοποιείτε εξωτερικά προγράμματα, όπως για παράδειγμα το OBS.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και να κατεβάσετε το παιχνίδι πατώντας εδώ.