Star Wars: Jedi Fallen Order | Το πρώτο trailer μας ετοιμάζει για μια σκοτεινή εμπειρία

Γίνετε ένας Jedi τον Νοέμβριο
13 Απριλίου 2019 22:10
Star Wars: Jedi Fallen Order | Το πρώτο trailer μας ετοιμάζει για μια σκοτεινή εμπειρία

Η Respawn Entertainment σε ένα ειδικό πάνελ στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2019 αποκάλυψε πλήρως το Jedi Fallen Order, τον δικό της τίτλο στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων. Στο ρόλο του πρωταγωνιστή Cal Kestis συναντάμε τον Cameron Monaghan -τηλεοπτικός Joker της σειράς Gotham- ο οποίος είναι ένας από τους Jedi Padawan που επέζησαν από την περίοδο των Clone Wars και την Κάθαρση του Order 66.

Χρονολογικά τοποθετούμαστε αμέσως μετά τα γεγονότα του Episode III: Revenge of the Sith, σε μια ζοφερή περίοδο για τον γαλαξία και ιδιαίτερα για τους Jedi, τους οποίους η Αυτοκρατορία και ο Darth Vader αναζητούσε μανιωδώς με την προσωπική του φρουρά, τους Inquisitors. 

Πρόκεται για μια αποκλειστικά story-driven και single-player εμπειρία, χωρίς ίχνος microtransactions. Η δράση θα είναι σε third person, με την επίσημη πειργραφή να αναφέρει "πως θα αναπτύξετε τις Force ικανότητές σας, την τεχνική σας με το φωτόσπαθό" κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως θα υπάρχουν και RPG στοιχεία, ενώ θα εξερευνήσουμε και έναν αρχαίο πολιτισμό. Όλα τα γεγονότα θα είναι canon στο σύμπαν του Star Wars.  

Οι δημιουργοί των Titanfall και Apex Legends υπόσχονται μια παραδοσιακή εμπειρία με ιδιαίτερα σκοτεινό ύφος, όπως φαίνεται και από το trailer, την οποία έχει επιμεληθεί ως creative director ο Stig Asmussen του God of War 3, αλλά και στον τομέα του σεναρίου, ο Chris Avellone του Knights of the Old Republic 2.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα του έγινε γνωστό ότι θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και όχι την Frostbite της ΕΑ ή την τροποποιημένη Source Engine που έχουμε δει σε άλλους τίτλους της Respawn. 

To Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC.