Το Apex Legends θα τιμωρεί όσους κάνουν quit πρόωρα

Η Respawn δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό
09 Απριλίου 2019 19:41
Το Apex Legends θα τιμωρεί όσους κάνουν quit πρόωρα

Μετά την κυκλοφορία του update 1.1 για το Apex Legends μερικοί παίκτες παρατήρησαν μια ασυνήθιστη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως από λάθος ενεργοποιήθηκε πρόωρα ένα δοκιμαστικό χαρακτηριστικό που τιμωρεί του παίκτες που φεύγουν νωρίς από τις αναμετρήσεις.

Πολλές φορές ανυπόμονοι παίκτες δεν περιμένουν την ομάδα τους να τους κάνει revive και έτσι αποφασίζουν να βγουν από το match. Θέλοντας να περιορίσει αυτή και άλλες αντίστοιχες συμπεριφορές, η Respawn Entertainment φαίνεται πως ετοίμαζε μια ποινή για τους ανυπόμονους παίκτες.

Συγκεκριμένα, με δημοσίευσή του στο Reddit ο community manager του στούντιο τόνισε:

Εσωτερικά εργαζόμαστε και δοκιμάζουμε αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μας ή το σχέδιο μας να το διαθέσουμε σε όλους με την ενημέρωση που βγήκε σήμερα. Υπήρξε ένα κομμάτι κώδικα που λείπει και προκάλεσε την πρόωρη ποινή αποχώρησης να ενεργοποιηθεί, ενώ δεν έπρεπε. Γι 'αυτό εξάλου δεν είδατε κάτι στα patch notes.

Ενημερώσαμε τον κώδικα και τώρα το χαρακτηριστικό είναι απενεργοποιημένο για όλες τις πλατφόρμες. Δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το αν ή πότε θα κυκλοφορήσει πραγματικά. Ζητάμε συγνώμη για τη σύγχυση.

Σε μετέπειτα δημοσιεύσεις, η Respawn διευκρίνισε ότι η ποινή δεν θα εφαρμόζεται αν η ομάδα σας δεν είναι πλήρης ή για παίκτες που έχουν χάσει πραγματικά, πράγμα που σημαίνει πως πρακτικά οι παίκτες θα τιμωρούνται μόνο αν αποχωρούν πριν τελειώσει ο χρόνος του respawn. Το ποια θα είναι ακριβώς η ποινή στην τελική έκδοση του παιχνιδιού μένει να το δούμε.

Tags: