World of Warcraft Classic: Αποκαλύφθηκαν τα πλάνα για το PVP

Ετοιμαστείτε για μάχες στο Warsong Gulch!
09 Απριλίου 2019 14:23
World of Warcraft Classic: Αποκαλύφθηκαν τα πλάνα για το PVP

Το World of Warcraft κυκλοφόρησε το 2004 και έγραψε ιστορία ως ένα από τα καλύτερα MMO RPGs όλων των εποχών. Μέχρι στιγμής αποτελείται από εφτά expansions, αλλά πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν νοσταλγήσει την κλασσική εμπειρία. Η Blizzard στην δική της έκθεση BlizzCon 2017 ανακοίνωσε και επίσημα το WOW Classic, την επιστροφή του διάσημου παιχνιδιού της όπως το αγάπησαν οι παίκτες τότε.

Νέες λεπτομέρειες ήρθαν τώρα στο φως της δημοσιότητας από την εταιρία για το PVP του WOW Classic που θα έρθει σταδιακά στο παιχνίδι. Στην αρχή θα μπορείτε να αναμετρηθείτε με έναν άλλο παίκτη αλλά δεν θα έχετε την δυνατότητα να μπείτε σε κάποιο battleground.

Σε δεύτερη φάση η Blizzard θα ενσωματώσει στο παιχνίδι τα Honorable Kills, Dishonorable Kills και PVP Rank Rewards. Στην συνέχεια θα μπουν τα battlegrounds όπου θα μπορείτε να αναμετρηθείτε στο Warsong Gulch και Alterac Valley όπως τότε, με τους vendors να πουλούν κλασσικά αγαπημένα gear. Στην τέταρτη φάση θα έρθει και το πολύ αγαπημένο Arathi Basin, το PvP θα κάνει ένα διάλειμμα στην πέμπτη φάση, καθώς η ομάδα θα ετοιμάζεται για την προσθήκη των World PVP objectives στην έκτη φάση.

Το World of Warcraft Classic θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PC. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα γεμάτο PVP στην επιστροφή ενός αγαπημένου MMO.