Το Launch Trailer του Resident Evil Revelations 2

Το "Survival Horror" επέστρεψε
25 Φεβρουαρίου 2015 14:28
Το Launch Trailer του Resident Evil Revelations 2

Από σήμερα διαθέσιμο θα βρείτε στα ψηφιακά ράφια των Xbox Store, PlayStation Store και Steam, το πρώτο επεισόδιο του Resident Evil Revelations 2. Επίσης, διαθέσιμη θα βρείτε και την ολοκληρωμένη σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει τα τέσσερα κύρια επεισόδια -θα μπορείτε να τα έχετε διαθέσιμα όταν κυκλοφορήσουν-, δύο επιπλέον επεισόδια τα οποία θα παρουσιάζουν την ιστορία των χαρακτήρων Moira Burton και Natalia Korda και τέλος, έναν επιπλέον χαρακτήρα για το Raid mode, τον Hunk.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 17 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και η retail έκδοση για τον τίτλο, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, μαζί με μερικές προσθήκες ακόμη, όπως τον Albert Wesker για το Raid mode, τέσσερις επιπλέον στολές για τους κεντρικούς χαρακτήρες (μία για τον καθένα) και το "Throwback Map Pack", που θα περιέχει 4 stages από τα πρόσφατα Resident Evil παιχνίδια.

Ακολουθεί το Launch Trailer του Resident Evil Revelations 2, μαζί με το πρόγραμμα κυκλοφορίας των επεισοδίων, το οποίο θα το βρείτε μαζί με τις υπόλοιπες νέες φωτογραφίες μέσω του παρακάτω image gallery.

 

 

Tags: