Days Gone: Η Sony φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε νέο franchise του PlayStation

Ελπίζει ο κόσμος να αγαπήσει την εμπειρία που έχει ετοιμάσει
08 Απριλίου 2019 11:09
Days Gone: Η Sony φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε νέο franchise του PlayStation

Αυτή η γενιά ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη για την Sony, αφού η εταιρία πέρα από την κυριαρχία του PlayStation 4 όσον αφορά τις πωλήσεις, κατάφερε και δημιούργησε με επιτυχία και καινούργια franchises όπως το Horizon Zero Dawn. Η εταιρία φαίνεται πως φιλοδοξεί να κάνει ακριβώς το ίδιο και με το επερχόμενο Days Gone.

Μιλώντας στο μέσο του εξωτερικού Average Caucasian Shark, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας επισήμανε πως η Sony δεν θέλει απλά να κυκλοφορήσει το Days Gone και να προχωρήσει σε κάτι άλλο. Αντιθέτως η εταιρία θέλει το παιχνίδι να αποτελέσει αφετηρία για ένα καινούργιο franchise.

Συγκεκριμένα, o αντιπρόσωπος δήλωσε:

Ο στόχος μας, όπως πάντα, είναι να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που ο κόσμος θα αγαπήσει και από το οποίο θα θέλει περισσότερο στο μέλλον.

Αν και η επιτυχία ενός τίτλου είναι κάτι που σίγουρα θέλουν όλες οι εταιρίες, οι δηλώσεις της Sony αποπνέουν εμπιστοσύνη για το παιχνίδι και σίγουρα είναι καλός οιωνός.

Το Days Gone αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.

Tags: