Δεν είναι φάρσα: O Gabe Newell ως μοντέλο εσωρούχων στην Κίνα

Μια αρκετά ασυνήθιστη mareting στρατηγική
07 Απριλίου 2019 21:04
Δεν είναι φάρσα: O Gabe Newell ως μοντέλο εσωρούχων στην Κίνα

Μπορεί να μοιάζει με αργοπορημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά δεν είναι. Όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία που ακολουθεί, είτε ο Gabe Newell άλλαξε μυστικά καριέρα και από τη διοίκηση της Valve στράφηκε στο modeling είτε μια εταιρία εσωρούχων προσπαθεί να προσελκύσει τους gamers με έναν αρκετά ασυνήθιστο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, ένας χρήστης του Reddit από την Κίνα ανακάλυψε σε ένα εγχώριο κατάστημα εσωρούχων μια μάρκα με όνομα Long Dian – LongD που χρησιμοποιεί τη φυσιογνωμία του ιδρυτή της Valve για να διαφημίσει τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, το πρόσωπο του Gabe Newell έχει γίνει photoshop στο σώμα ενός μεγαλόσωμου άντρα, καθώς το μοντέλο της φωτογραφίας είναι το 4XL.

Για την ιστορία, η φυσιογνωμία του Gabe Newell χρησιμοποιείται από το 2015 για την πώληση εσωρούχων στην Κίνα από την συγκεκριμένη εταιρία.

Το gaming σίγουρα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις παγκοσμίως και ο Gabe Newell είναι ιδιαίτερα αγαπητός από την κοινότητα, αλλά αυτή σίγουρα είναι μια είδηση που δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι gamers στα σχόλια της δημοσίευσής στο Reddit προσπάθησαν πάλι να συνδέσουν το γεγονός με το Half-Life 3.