Φήμη: Το Assassin's Creed του 2020 πάει στην εποχή των Βίκινγκς 

Το τάγμα των Assassins συναντά τη Σκανδιναβική μυθολογία

Φήμη: Το Assassin's Creed του 2020 πάει στην εποχή των Βίκινγκς

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου μια φήμη που θέλει το επόμενο Assassin's Creed να λαμβάνει χώρα στην εποχή των Βίκινγκς. Τώρα το έμπιστο μέσο Kotaku και συγκεκριμένα ο Jason Schreier έρχεται να επιβεβαιώσει την φήμη, επισημαίνοντας πως γνωρίζει από δύο διαφορετικές πηγές ότι πράγματι το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα έχει Βίκινγκ θεματολογία και μέχρι στιγμής έχει κωδική ονομασία Kingdom. Το μέσο επισήμανε ότι δεν γνωρίζει άλλες πληροφορίες για το project, πέρα από το setting του και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία όπως έχει επιβεβαιώσει και η ίδια η Ubisoft είναι προγραμματισμένη για το 2020.

Όλα ξεκίνησαν από ένα easter egg στο The Division 2, το οποίο ανακάλυψε ο YouTuber JorRaptor. Συγκεκριμένα, αν κάποιος επισκεφτεί το Potomac Event Center στο looter shooter, τότε θα συναντήσει μια αφίσα που γράφει Valhalla και πιθανότατα απεικονίζει έναν Θεό της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Θεός κρατάει ένα Apple of Eden. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τη σειρά Assassin's Creed γνωρίζουν την σημασία αυτού του αντικειμένου για το lore του franchise.

Η αφίσα είναι η εξής:

Πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ubisoft κρύβει teasers για τα επερχόμενα projects της στα παιχνίδια της. Το Watch Dogs 2 έκρυβε teasers για το Watch Dogs 3 για παράδειγμα, το οποίο φημολογείται πως θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο. Για την ιστορία στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν το επόμενο Assassin’s Creed στην Αρχαία Ρώμη, αλλά η αβέβαιη πηγή τους δεν ενέπνεε αξιοπιστία. Εξάλλου, η Βίκινγκ θεματολογία προσφέρεται και για το ναυτικό gameplay που βλέπουμε στους περισσότερους τίτλους της σειράς μετά το Assassin’s Creed 3.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

17 σχολιο(α)