Εάν γίνει ποτέ το Alan Wake 2 τότε σίγουρα δεν θα είναι σύντομα

Νέες δηλώσεις της Remedy για το πολυπόθητο sequel
05 Απριλίου 2019 12:32
Εάν γίνει ποτέ το Alan Wake 2 τότε σίγουρα δεν θα είναι σύντομα

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη η Remedy Entertainment για την υπόθεση του Alan Wake 2, ενός εκ των πιο πολυπόθητων sequel στη βιομηχανία, έχοντας αποκτήσει cult κοινό από την κυκλοφορία του το 2010. Εν ολίγοις, εάν συγκαταλλέγεστε σε αυτούς που το περιμένουν, καλύτερα να οπλιστείτε με υπομονή, διότι δεν θα γίνει το sequel σύντομα. 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Remedy, Thomas Puha, μίλησε στο VG247 όπου με τα λόγια του έκοψε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για κάποια ανακοίνωση σχετική με το Alan Wake franchise στα επόμενα χρόνια:

Εργαζόμασταν πάνω στο Alan Wake 2 πριν από αρκετά χρόνια και απλά δεν δούλεψε τελικά, οπότε δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω. Έχουμε γεμάτο εντελώς το πρόγραμμά μας για τα επόμενα δυο-τρία χρόνια πραγματικά. 

Θέλοντας να εξηγήσει περισσότερο την κατάσταση με τα δικαιώματα της σειράς, ο Puha είπε: "Το Alan Wake IP βρίσκεται στην κατοχή μας, αλλά ποτέ δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά. Ωστόσο, ναι, είναι δικό μας." Δηλαδή, το μόνο πράγμα που σταματά την Remedy από το να κάνει το Alan Wake 2 είναι "ο χρόνος, τα χρήματα και οι πόροι".  

Αυτόν τον καιρό η ομάδα ανάπτυξης είναι αφοσιωμένη στην κυκλοφορία του νέου της παιχνιδιού, με τίτλο Control που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου. Η δεύτερη ομάδα της εργάζεται στο Crossfire, μια δημοφιλής online shooter σειρά που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία, ενώ μια τρίτη, η Vanguard, αναπτύσσει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Remedy.