The Last of Us Part II: Νέα στοιχεία για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Πιο κοντά από όσο πιστεύουμε
01 Απριλίου 2019 19:16
The Last of Us Part II: Νέα στοιχεία για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Το The Last of Us Part II είναι από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της βιομηχανίας. Ο τίτλος ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Experience τον Δεκέμβριο του 2016. Από τότε έχουμε δει μερικά trailers που έχουν κορυφώσει το hype, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου παραμένει άγνωστη. Από ότι φαίνεται, το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς μάλλον είναι πιο κοντά από όσο πιστεύαμε.

Συγκεκριμένα, η Sony ανανέωσε την επίσημη σελίδα του PlayStation για μερικές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία και πλέον το The Last of Us Part II συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η λίστα φαίνεται να έχει τα παιχνίδια ταξινομημένα με βάση τις ημερομηνίες τους, αφού πρώτο βρίσκεται το Days Gone που κυκλοφορεί τον Απρίλιο μαζί με το Mortal Kombat 11, μετά ακολουθεί το Rage 2 με το Blood & Truth που κυκλοφορούν τον Μάιο και στη συνέχεια παίρνουν σειρά τα Crash Team Racing Nitro-Fueled και Control που καταφθάνουν το καλοκαίρι. Αμέσως μετά βλέπουμε τα Concrete Genie και The Last of Us Part II, πράγμα που σημαίνει ότι αν πράγματι ισχύει το μοτίβο θα κυκλοφορήσουν αμέσως μετά το καλοκαίρι του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως απουσιάζουν τα Death Stranding και Ghost of Tsushima, οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με μια λίστα που περιλαμβάνει όλες τις επερχόμενες μεγάλες κυκλοφορίες, αλλά πράγματι τα παιχνίδια που θα έρθουν σύντομα.

Εν κατακλείδι, δεν είναι απίθανο να δούμε στο τέλος της χρονιάς το The Last of Us Part II, καθώς πρόκειται για ένα πλαίσιο κυκλοφορίας που συνηθίζεται να βλέπουμε μεγάλες κυκλοφορίες. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Η Sony σίγουρα θα σπάσει τη σιωπή της ωστόσο στο άμεσο μέλλον.