Αποχώρησαν οι συνιδρυτές του Humble Bundle

Το ρόλο τους αναλαμβάνει ο πρώην αντιπρόεδρος της Double Fine
01 Απριλίου 2019 14:33
Αποχώρησαν οι συνιδρυτές του Humble Bundle

Οι συνιδρυτές του Humble Bundle ανακοίνωσαν πως θα αποχωρήσουν από τους ρόλους τους στην ηγεσία της εταιρίας. Το κενό έρχεται να καλύψει ο πρώην αντιπρόεδρος της Double Fine, Alan Patmore.

Ο chief executive, Jeffrey Rosen και chief operating officer, John Graham, ίδρυσαν το Humble Bundle το 2010 και έφεραν μια νέα εποχή για τα bundles και γενικότερα την φθηνότερη απόκτηση παιχνιδιών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συνιδρυτές θα παραμείνουν σε συμβουλευτικό ρόλο μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Alan Patmore που αναλαμβάνει τώρα τη διαχείριση της εταιρίας έρχεται από την free-to-play ομάδα ανάπτυξης Kixeye. Πριν την Kixeye ήταν υπεύθυνος της Zynga και στο παρελθόν είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Double Fine.

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, τόνισε πως η εμπειρία του με τα free-to-play παιχνίδια είναι “πολύ χρήσιμη και εφαρμόσιμη σε ένα ψηφιακό κατάστημα όπως το Humble”. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες όσον αφορά τη διαδικασία, την ανάπτυξη, τα οικονομικά, ακόμα και το ηθικά ζητήματα. Επιπλέον, η εμπειρία μου στην παραδοσιακή ανάπτυξη και το publishing θα είναι χρήσιμη για την publishing πλευρά της επιχείρησης. Για μένα είναι ο τέλειος ρόλος, θα μπορώ να φανώ χρήσιμος και για τις δύο πλευρές της επιχείρησης.

Για την ιστορία το Humble Bundle αγοράστηκε από το IGN το 2017.