Borderlands 3: Οι fans νομίζουν ότι ανακάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας

Μια θεωρία που έκανε το γύρο του διαδικτύου
31 Μαρτίου 2019 15:04
Borderlands 3: Οι fans νομίζουν ότι ανακάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας

Όπως σας ενημερώσαμε, το Bordelands 3 ανακοινώθηκε πριν μερικά εικοσιτετράωρα με ένα χορταστικό trailer. Η Gearbox ωστόσο δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αφήνοντας τους παίκτες να αναρωτιούνται πότε θα καταφθάσει το τρίτο κεφάλαιο της αγαπημένης loot shooter σειράς.

Με το trailer αποκάλυψης του παιχνιδιού να είναι γεμάτο Easter eggs, αναφορές στους προηγούμενους τίτλους της σειράς και άλλα μυστικά, οι παίκτες νομίζουν πως ανακάλυψαν και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit, Zottelpanda, παρουσιάζει μια πολύ πιστευτή θεωρία που θέλει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bordelands 3 να είναι κρυμμένη στο trailer.

Κοιτάζοντας προσεκτικά το βίντεο στο λεπτό 1:40 μπορεί να δείτε ένα ψηλό κτήριο στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός 01. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται με την ίδια γραμματοσειρά ο αριθμός 10 σε ένα άλλο κτήριο. Θεωρητικά αυτό μπορεί να μεταφραστεί στην ημερομηνία 1 Οκτωβρίου.

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί επιβεβαίωση, αλλά είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εικασία. Μιλώντας στο Twitter, το αφεντικό της Gearbox, Randy Pitchford, έκανε γνωστό πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 3 Απριλίου, οπότε σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε αν η θεωρία “πέφτει μέσα” τελικά.

Το Borderlands 3 αναμένεται για τα PS4, Xbox One, PC.