Εκτός E3 2019 το The Elder Scrolls VI;

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Todd Howard
30 Μαρτίου 2019 13:26
Εκτός E3 2019 το The Elder Scrolls VI;

Κατά τη διάρκεια ενός ειδικού panel στην PAX East, ο υπεύθυνος marketing και επικοινωνιών της Bethesda, Pete Hines, καθώς και ο πασίγνωστος δημιουργούς των πρόσφατων Elder Scrolls και Fallout παιχνιδιών, Todd Howard, μίλησαν για το μέλλον της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια του panel, το οποίο μεταδόθηκε και ζωντανά στο διαδίκτυο, ο Howard επισήμανε πως η Bethesda δεν θα δείξει στην φετινή E3 2019 τα The Elder Scrolls VI και Starfield. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Πριν αρχίσετε όλοι να ρωτάτε, κάντε υπομονή. Θα περάσει πολύς καιρός. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσουμε στην E3 αυτό το χρόνο, για κανένα από τα δύο αυτά παιχνίδια. Οπότε να είστε υπομονετικοί. Απλά λόγω της επετείου 25 χρόνων της σειράς θέλαμε να δώσουμε σε όλους μια μικρή πρώτη γεύση.

Όπως φαίνεται τα The Elder Scrolls VI και Starfield θα απουσιάζουν από την E3 2019, εκτός και αν ο Howard μπλοφάρει και μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη. Ανεξαρτήτως η Bethesda έχει ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει αναλυτικά το DOOM Eternal στη φετινή της συνέντευξη Τύπου και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις.