Metro Exodus: Το Ranger patch φέρνει το New Game+ και δεκάδες βελτιώσεις

Υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι στο Xbox One
27 Μαρτίου 2019 16:38
Metro Exodus: Το Ranger patch φέρνει το New Game+ και δεκάδες βελτιώσεις

Η 4A Games ανακοίνωσε το μεγάλο Ranger Update για το Metro Exodus. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο patch του τίτλου για όλες τις πλατφόρμες, το οποίο εμπλουτίζει το παιχνίδι με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, βελτιώσεων και αλλαγών.

Το Ranger Update θα έχει μέγεθος περίπου 6GB. Η βασικότερη νέα προσθήκη είναι το New Game + mode, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση μόλις ολοκληρώσετε το campaign και θα σας επιτρέπει να παίξετε ξανά το παιχνίδι από την αρχή κρατώντας τα όπλα και τα attachments που έχετε ξεκλειδώσει. Φυσικά θα προσφέρει μεγαλύτερη πρόκληση και μάλιστα θα έρχεται με νέα Achievements / Trophies.

Συνεχίζοντας, το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί και με Developer Commentary, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο New Game +. Επιπλέον, η ομάδα έχει βελτιώσει την απόκριση του χειρισμού για τους παίκτες στις κονσόλες και μάλιστα οι κάτοχοι Xbox One πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το Metro Exodus κυκλοφορεί για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές τις προσθήκες και τις βελτιώσεις του Ranger Update πατώντας εδώ.