Google Stadia: Το 58% των κατόχων κονσολών ενδιαφέρεται για την streaming πλατφόρμα

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τα γούστα των games
27 Μαρτίου 2019 15:52
Google Stadia: Το 58% των κατόχων κονσολών ενδιαφέρεται για την streaming πλατφόρμα

Περισσότεροι από τους μισούς κατόχους κονσολών στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδιαφέρεται για τη streaming πλατφόρμα Google Stadia. Συγκεκριμένα, μια νέα έρευνα από την Harris Interactive αποκαλύπτει μια πιο πολύ ενδιαφέρουσα οπτική για τα γούστα του gaming κοινού.

Πιο αναλυτικά, η εταιρία πραγματοποίησε μια έρευνα σε ένα αντιπροσωπευτικό εύρος που αποτελέιται από 2000 άτομα. Συνολικά, το 34% των συμμετεχόντων επισήμανε πως ενδιαφέρεται να εγγραφεί στην streaming πλατφόρμα Google Stadia. Όσον αφορά των κατόχους κονσολών της τρέχουσας γενιάς, το 58% δήλωσε πως ενδιαφέρεται. Το αξιοσημείωτο είναι πως η έρευνα αποκαλύπτει ότι τέσσερις στους δέκα ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο ενημερώθηκαν για την ύπαρξη του Stadia μέσα σε μια μόλις εβδομάδα από την ανακοίνωσή του.

Παρά το τρομερό αντίκτυπο που φαίνεται πως είχε η παρουσίαση του Google Stadia, το PlayStation 5 είναι η πλατφόρμα επόμενης γενιάς που δήλωσαν οι περισσότεροι πως είναι το πιθανότερο να αγοράσουν. Πιο αναλυτικά το 41% δήλωσε πως σκοπεύει να αγοράσει το επόμενης γενιάς PlayStation, το 24% δήλωσε ότι σκοπεύει να αγοράσει το επόμενης γενιάς Xbox, το 19% δήλωσε πως θέλει να εγγραφεί στο Google Stadia και το 17% θα αγόραζε ένα Nintendo Switch 2.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο αναλυτικό άρθρο του GamesRadar+, το οποίο ανέλαβε την παρουσίαση της έρευνας σε συνεργασία με την Harris Interactive.