Φήμη: Έρχονται δύο νέα Nintendo Switch μοντέλα – Ένα φθηνότερο και ένα δυνατότερο

Τι ετοιμάζει η Nintendo;
25 Μαρτίου 2019 22:20
Φήμη: Έρχονται δύο νέα Nintendo Switch μοντέλα – Ένα φθηνότερο και ένα δυνατότερο

Τους τελευταίους μήνες η φημολογία και οι εικασίες που θέλουν τη Nintendo να ανακοινώνει μια νέα δυνατότερη Switch κονσόλα “δίνουν και παίρνουν”. Τώρα, το Wall Street Journal έρχεται να ρίξει ξανά λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Takashi Mochizuki μεταφέρει πως η Nintedno ετοιμάζει όχι μόνο μια άλλα δύο νέες Nintendo Switch κονσόλες. Η εταιρία σχεδιάζει τα νέα συστήματα να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων το καλοκαίρι και οι πηγές του ρεπόρτερ επισημαίνουν πως στόχος της Nintendo είναι να μην χαθεί το μομέντουμ στην αγορά μέσα τον τρίτο και ιδιαίτερο κρίσιμο χρόνο της κονσόλας.

Πιο αναλυτικά, η μια έκδοση θα έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, στοχεύοντας τους σκληροπυρηνικούς gamers. Παρ' όλ' αυτά σημειώνεται πως το σύστημα δεν θα είναι όσο δυνατό όσο το PlayStation 4 Pro και το Xbox One X. Το ρεπορτάζ επισημαίνει πως συνεργάτες της Nintendo ήδη έχουν παραλάβει δοκιμαστές εκδοχές του νέου hardware. Η άλλη έκδοση σημειώνεται πως θα είναι φθηνότερη. Στόχος της Nintendo είναι παρουσιάσει το σύστημα σαν διάδοχο του 3DS που πλέον έχει πολλά χρόνια στην αγορά.

Πρέπει να σημειωθεί πως για την ώρα η ίδια η Nintendo δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε σας μεταφέρουμε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.