H καλύτερη έκδοση του Dark Souls 2 είναι στο PS4

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Digital Foundry
23 Φεβρουαρίου 2015 18:04
H καλύτερη έκδοση του Dark Souls 2 είναι στο PS4

Tο Digital Foundry, όπως συνηθίζει, έκανε μια έρευνα για τον τεχνικό τομέα του Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, που αποτελεί το current-gen remaster του τίτλου. Όπως αποδείχτηκε από τα ειδικά τεστ που έκανε στον κώδικα του PS4, αποφάνθηκε πως αυτή είναι η καλύτερη έκδοση του Dark Souls 2, εφαρμόζοντας ανάλυση 1080p, ενώ διατηρεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα 60fps. 

Βέβαια, δοκιμάστηκε μόνο η PS4 έκδοση και όχι και του Xbox One, ώστε να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Επίσης, η τεχνική anti-aliasing που προστέθηκε μοιάζει πολύ στο FXAA που υπήρχε στην PC έκδοση. Αξίζει να σημειωθεί -πάντα με τα όσα υποστηρίζει το Digital Foundry- ότι φωτισμός, η ποιότητα των περιβάλλοντων και γενικότερα τα textures φαίνονται αρκετά βελτιωμένα, ιδιαίτερα στον τομέα του φωτισμού, ο οποίος διαπρέπει στα εξωτερικά περιβάλλοντα και διαγράφει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video του Digital Foundry που συγκρίνει τις PS4 και PS3 εκδόσεις, με την πρώτη να είναι ξεκάθαρα πιο όμορφη όπως θα δείτε. 

Tags: