Control: Αποκαλύφθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Καλοκαίρι με το νέο υπερφυσικό τίτλο της Remedy
21 Μαρτίου 2019 19:51
Control: Αποκαλύφθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

H Remedy Entertainment, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι το Control θα έρθει το καλοκαίρι, τώρα γνωρίζουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, μέσα από μια διαρροή του Microsoft Store. Λίγο αργότερα σε επικοινωνία που είχε η Remedy με το Game Informer την επιβεβαιώσε. Ο υπερφυσικός shooter τίτλος των δημιουργών των Alan Wake και Quantum Break θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου 2019. 

Στον τίτλο παίρνετε τον έλεγχο της Jesse Faden, η οποία μόλις έγινε διευθύντρια του Federal Bureau of Control και στην κατοχή της έχει ένα παντοδύναμο όπλο που παίρνει διάφορες μορφές καθώς και υπερφυσικές δυνάμεις. Το τραγικό συμβάν που την έφερε σε αυτή τη θέση θα πρέπει να ερευνήσει κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της, καθώς στο Bureau έχει εισβάλει μια κακόβουλη οντότητα ονόματι Hiss. 

Οι δημιουργοί του δήλωσαν πρόσφατα πως ο τίτλος εμπνέεται έντονα από τον σκηνοθέτη David Lynch και την 3η σεζόν του Twin Peaks, το Annihilation του Alex Garland, τη σειρά Mr. Robot αλλά και το Inception του Christopher Nolan. Στοιχεία που υπογράφουν μια κινηματογραφική εμπειρία για την οποία η Remedy είναι γνωστή. 

Το Control θα κυκλοφορήσει στα PS4, Xbox One και PC στις 27 Αυγούστου 2019.