Sea of Thieves: Ιστορία, νέα quests, ψάρεμα και πολλά άλλα έρχονται με το Anniversary Update

Ριζική ανανέωση για το παιχνίδι της Rare
21 Μαρτίου 2019 15:49
Sea of Thieves: Ιστορία, νέα quests, ψάρεμα και πολλά άλλα έρχονται με το Anniversary Update

Ένας χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του Sea of Thieves και για να το γιορτάσει, η Rare αποκάλυψε το δωρεάν Anniversary Update. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ενημερώση που θα αλλάξει ριζικά το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, φθα προστεθούν quests με αήγηση που θα περιλαμβάνουν νέους γρίφους και παγίδες. Ο λόγος γίνεται για τα Tall Tales - Shores of Gold που θα επεκτείνουν το lore του παιχνιδιού και θα προσθέσουν νέους χαρακτήρες. Αυτή είναι μόνη η αρχη για τα αφηγηματικά quests, αφού η ιστορία του παιχνιδιού θα μεγαλώνει και θα εμπλουτίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Ακόμη, το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με ένα νέο pirate company που θα έχει επίσης νέα quests για να φρεσκάρουν την εμπειρία των παικτών.  Επιπροσθέτως, στον τίτλο θα προστεθεί η νέα απασχόληση του ψαρέματος και του μαγειρέματος, τα καμάκια θα εμπλουτίσουν το οπλοστάσιο, ενώ δεν θα λείψουν και νέα κοσμητικά αντικείμενα. Παράλληλα, στο παιχνίδι θα προστεθεί και μια νέα PvP αρένα, ενώ τα πλοία πλέον θα έχουν ένα πιο σύνθετο μοντέλο ζημιάς και θα είναι δυνατόν να χαλάσει το τιμόνι, οι γερανοί και πολλά άλλα τμήματά τους.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Anniversary Update πατώντας εδώ. Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.