BioWare: “Πολύ απογοητευμένη” με το προβληματικό launch του Anthem

Υπόσχεται να συνεχίσει να υποστηρίζει το παιχνίδι
21 Μαρτίου 2019 13:58
BioWare: “Πολύ απογοητευμένη” με το προβληματικό launch του Anthem

Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την BioWare, αφού η κυκλοφορία του Anthem συνοδεύτηκε από έντονη κριτική και παράπονα, με τους gamers να αντιμετωπίζουν και πολλά τεχνικά προβλήματα κατά την ενασχόλησή τους με το παιχνίδι.

Ο επικεφαλής της BioWare, Casey Hudson, ανάρτησε μια νέα δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του στούντιο, στην οποία μίλησε για την μέχρι τώρα κατάσταση αλλά και για το μέλλον του παιχνιδιού. Ο Hudson τόνισε πως η ομάδα είναι πολύ απογοητευμένη με το προβληματικό launch του Anthem, αλλά επισημαίνει πως το στούντιο θα συνεχίσει να υποστηρίζει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Hudson δήλωσε:

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Από τη μία πλευρά το launch ήταν πιο δύσκολο από ότι περιμέναμε. Αλλά στη συνέχεια σκέφτομαι πως ξέραμε ότι τα μεγάλα νέα online παιχνίδια τείνουν να έχουν κάποια προβλήματα όταν κυκλοφορούν. Όσο πολύ και αν δοκιμάσαμε και προετοιμαστήκαμε για να βεβαιωθούμε ότι όλα ήταν έτοιμα, ήμασταν επίσης έτοιμοι για την πιθανότητα ότι απροσδόκητα προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν κατά την κυκλοφορία. Και συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Κυκλοφορήσαμε ένα παιχνίδι το οποίο πολλοί από εσάς λέτε ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό στον πυρήνα του, αλλά είχαμε επίσης ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων και ζητημάτων που δεν αποκαλύφθηκαν έως ότου έφτασε το παιχνίδι σε κλίμακα εκατομμυρίων παικτών. Φυσικά, είμαστε πολύ απογοητευμένοι, όπως και πολλοί από εσάς. Συνεχίζω να παίζω μαζί σας από τις πρώτες μέρες (είμαι ένας Ranger με Edmonton Oilers χρώματα!) και με λυπεί ιδιαίτερα να ακούω για οποιοδήποτε θέμα κρατά κάποιον πίσω και του στερεί από την απόλαυση του παιχνιδιού. Το παίρνω αυτό πολύ προσωπικά και είναι προτεραιότητά μας να φέρουμε βελτιώσεις σε εσάς με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

Το Anthem κυκλοφορεί για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη δημοσίευση του Hudson και να μάθετε περισσότερα για το μέλλον του παιχνιδιού, πατώντας εδώ.