Anthem: Εξαιρετικές πωλήσεις στην Αμερική τον Φεβρουάριο

Σαρώνει στις κονσόλες το Nintendo Switch
21 Μαρτίου 2019 12:33
Anthem: Εξαιρετικές πωλήσεις στην Αμερική τον Φεβρουάριο

Το NPD Group αποκάλυψε τα δεδομένα του για την αγορά των βιντεοπαιχνιδιών στην Αμερική τον Φεβρυάριο. Το Anthem ήταν το παιχνίδι του Φεβρουαρίου με τις καλύτερες πωλήσεις και πλέον είναι το δεύτερο καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του 2019. Μάλιστα, το Anthem αντιπροσωπεύει το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο που καταγράφηκε ποτέ για παιχνίδι της BioWare, όσον αφορά τις πωλήσεις του launch μήνα, με πρώτο να παραμένει το Mass Effect 3 .

Το Jump Force έκανε το ντεμπούτο του ως το δεύτερο καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του Φεβρουαρίου. Ο όγκος των πωλήσεων του launch μήνα του Jump Force, το κατατάσει ως το τρίτο καλύτερο ντεμπούτο παιχνιδιού από τη Bandai Namco Games. Συνεχίζοντας, το Kingdom Hearts III κατατάχθηκε ως το τρίτο παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις τον Φεβρουάριο. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών του στην αγορά, το Kingdom Hearts III παραμένει το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία franchise, υπερβαίνοντας τις πωλήσεις του Kingdom Hearts II κατά περισσότερο από 80 τοις εκατό. Τέλος, το Metro: Exodus ήταν το όγδοο παιχνίδι σε πωλήσεις του Φεβρουαρίου. Οι πωλήσεις του έθεσαν ένα νέο ρεκόρ για το franchise, ξεπερνώντας κατά 50% τις πωλήσεις που πέτυχε στο πρώτο του εξάμηνο το Metro: Last Light.

Όσον αφορά το hardware, η Nintendo πέτυχε τον καλύτερο Φεβρουάριο στην ιστορία της από το 2011, με το Switch φυσικά να είναι η εμπορικότερη hardware πλατφόρμα του Φεβρουαρίου.

Ακολουθούν τα είκοσι παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά της Αμερικής τον Φεβρουάριο.

  1. Anthem^
  2. Jump Force
  3. Kingdom Hearts III
  4. Far Cry New Dawn
  5. Red Dead Redemption II
  6. Resident Evil 2 2019
  7. Super Smash Bros. Ultimate*
  8. Metro: Exodus^
  9. NBA 2K19
  10. Call of Duty: Black Ops IIII^
  11. New Super Mario Bros. U Deluxe*
  12. Mario Kart 8*
  13. Grand Theft Auto V
  14. Assassin's Creed: Odyssey
  15. The Legend of Zelda: Breath of the Wild*
  16. Minecraft#
  17. Super Mario Party*
  18. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  19. Madden NFL 19^
  20. Marvel's Spider-Man

* Οι ψηφιακές πωλήσεις δεν περιλαμβάνονται
^ Οι ψηφιακές πωλήσεις σε PC δεν περιλαμβάνονται
# Οι πωλήσεις του Minecraft αφορούν όλες τις retail πωλήσεις και τις ψηφιακές πωλήσεις των Xbox και PlayStation εκδόσεων