Oddworld: Soulstorm | Δείτε ένα πανέμορφο cinematic από τη νέα περιπέτεια του Abe

Φρέσκο υλικό και πληροφορίες για τον τίτλο
19 Μαρτίου 2019 12:03
Oddworld: Soulstorm | Δείτε ένα πανέμορφο cinematic από τη νέα περιπέτεια του Abe

Η Oddworld Inhabitants δήλωσε βροντερό "παρών" στην GDC 2019 και στο πλαίσιο της παρουσίασης της Unity αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το επερχόμενο Oddworld: Soulstorm. Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε ένα μικρό απόσπασμα από ένα cinematic του παιχνιδιού, στο οποίο βλέπουμε έναν από τους επικίνδυνους εχθρούς που θα συναντήσει ο Abe στην περιπέτειά του.

Το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Επικεφαλής της ανάπτυξης δεν είναι άλλος από τον Lorne Lanning, ο οποίος υπόσχεται με μια σκοτεινή παραβολή να αφηγηθεί μια επική ιστορία μιας ασταθούς κοινωνίας που ωθείται στα όριά της. Το Soulstorm σηματοδοτεί επίσης ένα μεγάλο βήμα για τον τεχνικό τομέα της σειράς, με το στούντιο να φιλοδοξεί να φτάσει νέα επίπεδα κινηματογραφικότητας. Τέλος, δεν θα λείπουν και οι έξυπνοι μηχανισμοί, με την ομάδα να υπόσχεται πως θα συναντήσετε πολλές περίεργες νέες συσκευές στην περιπέτειά σας.

Η επίσημη σελίδα του τίτλου ανανεώθηκε με ακόμη περισσότερες πληροφορίες και εικαστικό, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Soulstorm μπορείτε να την επισκεφθείτε πατώντας εδώ.