Apex Legends: Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας – H πρώτη σεζόν ξεκινά

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές που έρχονται
18 Μαρτίου 2019 19:32
Apex Legends: Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας – H πρώτη σεζόν ξεκινά

Η στιγμή που όλοι οι fans του Apex Legends περίμεναν έφτασε. Η Respawn Entertainment αποκάλυψε επίσημα την πρώτη σεζόν του παιχνιδιού φαινομένου που έρχεται να φρεσκάρει την Battle Royale εμπειρία που απολαμβάνουν εκατομμύρια παίκτες.

Η πιο αξιοσημείωτη νέα προσθήκη της πρώτης σεζόν είναι ο νέος Legend που ακούει στο όνομα Octane. Ο Octane έχει τη δυνατότητα να ανταλλάσσει μέρος της ζωής του για να τρέχει γρηγορότερα, ενώ αν για λίγα δευτερόλεπτα δεν δεχθεί damage η ζωή του κάνει regenerate. Τέλος, έχει τη δυνατότητα να ρίχνει Launch Pads, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη η ομάδα.

Η πρώτη σεζόν θα ξεκινήσει στα ξημερώματα της Τρίτης 19 Μαρτίου στις 01:00 π.μ. Όπως έχει καθιερωθεί από άλλα παιχνίδια της κατηγορίας, η νέα σεζόν θα συνοδευτεί και από την κυκλοφορία ενός Battle Pass. Αγοράζοντάς το, θα μπορείτε να κερδίζετε αντικείμενα παίζοντας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις ανταμοιβές πατώντας εδώ. Το απλό Battle Pass θα κοστίζει 950 Apex Coins που αντιστοιχούν σε περίπου δέκα εύρω.

Η πρώτη σεζόν αναμένεται να φέρει και αλλαγές για τους υπάρχοντες χαρακτήρες, όπως και περισσότερες ακόμα βελτιώσεις και προσθήκες. Η Respawn αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα αύριο.

Tags: