The Division 2: "Βούλιαξε" στην Αγγλία σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι

Παρόλο που κατάκτησε την κορυφή των UK Charts
18 Μαρτίου 2019 11:45
The Division 2: "Βούλιαξε" στην Αγγλία σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι

Το φαινόμενο που θέλει πολλά μεγάλα sequels να έχουν χειρότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζεται με το Tom Clancy's The Division 2. Πιο αναλυτικά, ο τίτλος της Ubisoft κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των UK Charts όντας το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου. Παρ' όλα αυτά οι retail πωλήσεις του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ λιγότερες από αυτές του πρώτου παιχνιδιού, αφού το sequel κατάφερε να πουλήσει μόλις το 20% των αντιτύπων που πούλησε το αρχικό Division στην launch εβδομάδα του.

Φυσικά πρέπει να σημειωθεί πως όντας online τίτλος ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των συνολικών πωλήσεων σίγουρα αφορά την ψηφιακή έκδοση, οπότε ενδεχομένως το χάσμα με το πρώτο παιχνίδι να μην είναι τόσο μεγάλο. Παράλληλα, πολλοί gamers ενδέχεται να περιμένουν τα reviews του τίτλου που εξαιτίας τους μεγέθους του παιχνιδιού δεν έχουν καταφθάσει ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το 60% των πωλήσεων του Division 2 προέρχονται από την PS4 έκδοση, με τις υπόλοιπες πωλήσεις να προέρχονται από την έκδοση του Xbox One.

Αμέσως μετά το Division συναντάμε δύο τίτλους της Rockstar Games, τα Red Dead Redemption 2 και Grand Theft Auto v, ενώ το Devil May Cry 5 που είχε κυριαρχήσει την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε στην έκτη θέση των charts. Το Anthem έπεσε εκτός δεκάδας.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την προηγούμενη εβδομάδα.

  1. The Division 2
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 19
  5. The LEGO Movie 2: Videogame
  6. Devil May Cry 5
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Far Cry: New Dawn
  9. Super Smash Bros Ultimate
  10. New Super Mario Bros U Deluxe