Το Back 4 Blood είναι ο πνευματικός διάδοχος των Left 4 Dead

Έρχεται από τους αρχικούς δημιουργούς
15 Μαρτίου 2019 14:07
Το Back 4 Blood είναι ο πνευματικός διάδοχος των Left 4 Dead

Η ομάδα ανάπτυξης του αρχικού Left 4 Dead έρχεται να ανακοινώσει έναν πνευματικό διάδοχο για το λατρεμένο zombie franchise. Συγκεκριμένα, η Turtle Rock έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί με την Warner Bros. Interactive Entertainment για να φέρει στην αγορά το Back 4 Blood. Για την ώρα γνωρίζουμε μόνο πως πρόκειται για ένα co-op zombie παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC. Δεν δημοσιεύθηκε οπτικοακουστικό υλικό ή περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος της Warner Bros. Interactive Entertainment, David Haddad, μίλησε για τη συνεργασία επισημαίνοντας:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την αποδεδειγμένη ομάδα των Turtle Rock Studios στο Back 4 Blood που θα εξελίξει το co-op zombie genre με καινοτόμο gameplay για πολλούς παίκτες. Η ταλαντούχα Turtle Rock αναπτύσσει συναρπαστικά παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο σύμπαν που θα χτιστεί ειδικά για τη μεγάλη κοινότητα των co-op zombie shooters.

Ο Chris Ashton, συνιδρυτής και Design Director των Turtle Rock Studios

Είναι μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία. Επιστρέφουμε σε ένα είδος που γεννήθηκε στο στούντιό μας, με πάνω από δέκα χρόνια επιπλέον εμπειρίας και ατελείωτες ιδέες για zombies στο μυαλό μας. Έχουμε επίσης μερικούς από τους καλύτερους συνεργάτες στην WBIE που καταλαβαίνουν την διαδικασία ανάπτυξης και είναι εξίσου αφοσιωμένοι στην νοοτροπία μας που βάζει πρώτα τον παίκτη μας. Μας αρέσει που μπορούμε να το ανακοινώσουμε και έτσι μπορούμε να αρχίσουμε να εργαζόμαστε αμέσως με την κοινότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Back 4 Blood.