Ο PlayerUnknown αποχωρεί από την βασική ομάδα ανάπτυξης του PUBG

Σημαντικές εξελίξεις για τον battle royale τίτλο
13 Μαρτίου 2019 20:12
Ο PlayerUnknown αποχωρεί από την βασική ομάδα ανάπτυξης του PUBG

Ο Brendan Greene, γνωστός από το διαδικτυακό του παρατσούκλι PlayerUnknown, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την βασική ομάδα ανάπτυξης του PUBG σε μια διαφορετική ομάδα που θα εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων εμπειριών. Σε δήλωση που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Greene έκανε γνωστό πως θα μετακομίσει από το Σεούλ στο Άμστερνταμ για να ηγηθεί ένα νέο τμήμα της PUBG Corp. που ονομάζεται PUBG Special Projects.

Ο Greene παραμένει "συμβουλευτικός creative director" στο PUBG, αλλά το παιχνίδι πλέον βρίσκεται στα χέρια του Taeseok Jang και στην ομάδα της PUBG Corp. Μάλιστα, ο "PlayerUnknown" δήλωσε:

Τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής μου αφορούσαν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου το Battle Royale. Από τις πρώτες μέρες που εργαζόμουν σε ένα απλό mod μέχρι την ευκαιρία που μου δόθηκε για να κάνω πραγματικότητα το όραμά μου για έναν Battle Royale τίτλο με το PlayerUnknown's Battlegrounds.

Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και το παιχνίδι μας έχει φτάσει σε ύψη που ποτέ δεν πίστευα. Βλέποντας το παιχνίδι να μεγαλώνει σε αυτό που είναι σήμερα πραγματικά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους οπαδούς μας και την απίστευτη ομάδα της PUBG Corporation.

Ο Brendan Greene είναι σίγουρα ένα από τα άτομα που έχουν αφήσει για πάντα το στίγμα τους στο gaming. Με το PUBG και την φαινομενική του πορεία στην αγορά, ο Greene κατάφερε να εδραιώσει το genre και να αλλάξει τη βιομηχανία.