Fortnite: Το cross play μεταξύ PS4 και Xbox One είναι πλέον υποχρεωτικό

Began the console wars have…
13 Μαρτίου 2019 19:51
Fortnite: Το cross play μεταξύ PS4 και Xbox One είναι πλέον υποχρεωτικό

Πριν μερικούς μήνες η Sony είχε ενεργοποιήσει το cross-play μεταξύ PS4 και Xbox One στο Fortnite σαν ένα beta χαρακτηριστικό, το οποίο μπορούσαν να ενεργοποιήσουν εθελοντικά οι ενδιαφερόμενοι χρήστες. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, καθώς η επιλογή θα είναι όχι απλώς ενεργοποιημένη για όλους εκ των προτέρων, αλλά πρακτικά θα είναι και υποχρεωτική.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες σε PS4 και Xbox One πλέον θα παίζουν μαζί όσον αφορά το matchmaking του Fortnite Battle Royale. Αν κάποιος απενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό του cross-play δεν θα μπορεί να παίξει το ανταγωνιστικό Battle Royale mode και θα έχει πρόσβαση μόνο στο Creative Mode και τα Playgrounds.

Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Πλέον οι παίκτες του Nintendo Switch θα παίζουν υποχρεωτικά μαζί με τους παίκτες σε iOS και Android. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι παίκτες και στο Switch, αλλά και στις mobile συσκευές να έχουν μια καλύτερη εμπειρία σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο.

Όλα αυτά αλλάζουν με το v8.10 patch, το οποίο φέρνει και το Baller όχημα. Περισσότερα για αυτό στον player που ακολουθεί.