Επίσημο: Όλα τα Halo έρχονται στο PC και το Steam – Έρχεται remaster για το Halo: Reach

Το Master Chief Collection στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές
13 Μαρτίου 2019 00:21
Επίσημο: Όλα τα Halo έρχονται στο PC και το Steam – Έρχεται remaster για το Halo: Reach

Το όνειρο πολλών PC gamers έστω και καθυστερημένα έγινε πραγματικότητα, αφού επιτέλους όλα τα παιχνίδια της θρυλικής Halo σειράς θα καταφθάσουν στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, η 343 Industries ανακοίνωσε πως το Halo: The Master Chief Collection θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 σε όλους τους υπολογιστές μέσω της πλατφόρμας του Steam, αλλά και από το ψηφιακό κατάστημα των Windows 10. Η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα υποστηριζεί αλλαγή του FoV, ultrawide οθόνες και τα παιχνίδια θα έχουν κανονικά settings και ότι άλλο έχουν συνηθίσει οι PC gamers.

To Halo: The Master Chief Collection περιλαμβάνει τα remasters των δύο πρώτων τίτλων της σειράς, Halo: Combat Evolved Anniversary και Halo 2: Anniversary, καθώς και τα Halo 3, Halo 3: ODST και Halo 4 με ξεκλείδωτο framerate και ανάλυση.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως στη συλλογή θα προσθέσει και το Halo: Reach σε remastered μορφή. Η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει και το campaign και το multiplayer, αλλά φυσικά και το Firefight. Το remaster του Reach θα έρθει ως μέρος του The Master Chief Collection στα PC και Xbox One. Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι στο Xbox One, θα μπορούν να αγοράσουν το Halo: Reach Remastered ως επί πληρωμή add-on ή θα έχουν την επιλογή να το λάβουν δωρέαν με μια ενεργή Game Pass συνδρομή.

Πρέπει να σημειωθεί πως για να εξασφαλίσει το ομαλό launch, η 343 θα κάνει διαθέσιμα τα παιχνίδια της PC έκδοσης της συλλογής σταδιακά, ξεκινώντας με το Halo: Reach. Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με Custom Games Browser.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση στο πιο πρόσφατο Inside Xbox επεισόδιο.

Tags: