Anthem: Αναταραχή και εκνευρισμός στην κοινότητα - Οι παίκτες οργανώνουν αποχή

Οι πρόσφατες αλλαγές δεν άρεσαν στους παίκτες
12 Μαρτίου 2019 19:36
Anthem: Αναταραχή και εκνευρισμός στην κοινότητα - Οι παίκτες οργανώνουν αποχή

Η κυκλοφορία του Anthem έχει συνοδευτεί από πολλά παράπονα και προβλήματα και φαίνεται πως η BioWare τελικά έχει πολύ δουλειά μπροστά της. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν ανφορές που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πως το παιχνίδι μπορεί μέχρι και να χαλάσει εντελώς PS4 κονσόλες. Η ομάδα βγήκε να διαψεύσει τις αναφορές, ενώ υποσχέθηκε πως θα φτιάξει τα crashes. Σα να μην έφτανε αυτό, προηγουμένως οι παίκτες ανακάλυψαν πως τα level 1 όπλα ήταν τα πιο αποτελεσματικά στο παιχνίδι, πράγμα που εξαγρίωσε πολλούς.

Τώρα, επικρατεί ξανά αναταραχή και εκνευρισμός στη κοινότητα του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το πρόσφατο patch διόρθωσε ένα bug που σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης αύξανε παραπάνω από το επιθυμητό τα loot drops. Το patch το άλλαξε αυτό, λοιπόν, μειώνοντας τη συχνότητα που οι παίκτες λαμβάνουν loot.

Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τους παίκτες που θεώρησαν πως δεν πρόκειται για bug, αλλά για επιτηδευμένη κίνηση από την μεριά της ομάδας. Η κοινότητα του Reddit διοργανώνει για το λόγο αυτό γενική αποχή από το παιχνίδι, καλώντας όλους τους παίκτες να σταματήσουν να παίζουν μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο στόχος είναι να περάσουν ένα μήνυμα στην EA και στην BioWare.

Η δημοσίευση έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, έχοντας υπερψηφιστεί από περισσότερους από δώδεκα χιλιάδες παίκτες.

Για την ώρα η BioWare δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, παρά τις μεγάλες διαστάσεις που έχει πάρει.

Το Anthem είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.

Tags: