BioWare: “Το Anthem δεν χάλασε κανένα PS4”

Τα προβλήματα θα διορθωθούν την επόμενη εβδομάδα
08 Μαρτίου 2019 13:07
BioWare: “Το Anthem δεν χάλασε κανένα PS4”

Η BioWare πέρασε σίγουρα μια δύσκολη εβδομάδα, αφού το Anthem, το πιο πρόσφατο παιχνίδι του στούντιο, κατηγορήθηκε πως μπορεί μέχρι και να χαλάσει εντελώς PS4 κονσόλες, εξαιτίας των πολλαπλών crashes που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Τώρα η ομάδα ανάπτυξης έρχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός του στούντιο Ben Irving συμμετείχε σε ένα livestream, στο οποίο μίλησε για το μέλλον του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο Irving επισήμανε πως η ομάδα ανακάλυψε διάφορα προβλήματα στον κώδικα του τίτλου που οδηγούσαν σε crashes. Αυτά θα διορθωθούν μέσα από το update που είναι προγραμματισμένο για τις 12 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, ο Chad Robertson της BioWare ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν χάλασε κανένα PS4. Μετά από έρευνες της ομάδας, το πρόβλημα δεν μπόρεσε να αναπαρασταθεί. Μάλιστα, παρότρυνε τους παίκτες που μετά από κάποιο crash βρήκαν την κονσόλα τους να μην ανταποκρίνεται, να την βγάλουν από το ρεύμα χειροκίνητα και να προβούν σε επανεκκίνηση, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η κονσόλα τους.

Το Anthem είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Το επόμενο patch του τίτλου αναμένεται να καταφθάσει την επόμενη εβδομάδα και θα διορθώσει πολλά προβλήματα.