PUBG: Έρχεται remaster για τους παλιούς χάρτες που αγαπήσατε

Ξεκινώντας από τον κλασικό Erangel
08 Μαρτίου 2019 11:38
PUBG: Έρχεται remaster για τους παλιούς χάρτες που αγαπήσατε

Νέες προσπάθειες βελτίωσης του PlayerUnknown's Battlegrounds φαίνεται πως σκέφτεται η PUBG Corp, αφού αναζητά συνεχώς νέες λύσεις για να δώσει μία φρέσκια εμπειρία στους παίκτες. Αυτή την φορά η εταιρία σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό. Όχι, δεν θα βγάλει ένα νέο χάρτη, αλλά θα προσπαθήσει να βελτιώσει τους ήδη γνωστούς ξεκινώντας από τον Erangel, τον χάρτη που μας γνώρισε αρχικά στο παιχνίδι φαινόμενο. Δηλαδή, θα υπάρξει κατά κάποιο τρόπο ένα remaster των χαρτών. Όλα ξεκίνησαν με μία δημοσίευση στο Reddit που παρουσιάζει τον χάρτη με πολλά περισσότερα κτίρια και σημεία για loot. Οι αλλαγές αυτές θα δοκιμαστούν στο άμεσο μέλλον, ενώ το επίσημο σχόλιο της ίδιας της ομάδας είναι το εξής:

Όπως ορισμένοι από εσάς παρατήρησαν μετά από πρόσφατες διαρροές μιας εικόνας ενός χάρτη, εργαζόμαστε σε νέους τρόπους για να εξισορροπήσουμε το loot και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε τους χάρτες μας, με τον Erangel να είναι ο πρώτος. Η προσθήκη κτιρίων είναι απλά ένας τρόπος που δοκιμάζουμε αλλά σίγουρα δεν είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος.

Τα παράπονα των παικτών για τα προβλήματα με τους χάρτες ίσως τελικά επιλυθούν, μιας και η εταιρία έχει σκοπό να βελτιώσει σιγά-σιγά όλους τους χάρτες του παιχνιδιού. Δείτε την παρακάτω εικόνα και πάρτε μία γεύση από τις αλλαγές που πιθανότατα θα έρθουν στον Erangel.

Tags: