Ο δημιουργός του KOTOR 2 δούλευε στο Jedi: Fallen Order της Respawn

Θετικό σημάδι για το Star Wars project;
03 Μαρτίου 2019 12:42
Ο δημιουργός του KOTOR 2 δούλευε στο Jedi: Fallen Order της Respawn

Πριν μερικές ημέρες μάθαμε πως το Star Wars Jedi: Fallen Order θα αποκαλυφθεί τον Απρίλιο στο πλαίσιο του φετινού Star Wars Celebration. Τώρα αποκαλύφθηκε μια ακόμα σημαντική πληροφορία για το παιχνίδι της Respawn Entertainment. Συγκεκριμένα, ο Chris Avellone, lead designer και writer του Star Wars Knights of the Old Republic II αποκάλυψε πως εργαζόταν το Jedi: Fallen Order και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θετικό σημάδι, αν αναλογιστούμε πως το KOTOR 2 είναι ένα από τα πιο λατρεμένα Star Wars παιχνίδια.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ο Chris Avellone πέρα από το Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords έχει εργαστεί σε πάρα πολλά αγαπημένα και βραβευμένα παιχνίδια όπως τα Fallout 2, Planescape: Torment, Icewind Dale, Fallout: New Vegas, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Tyranny, Torment: Tides of Numenera, Prey, Divinity: Original Sin II, Into the Breach και πολλά ακόμη.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το παιχνίδι μέχρι τώρα, μερικές διαρροές δείχνουν ότι τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα λίγο μετά το Revenge of the Sith και οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Padawan που κατάφερε να επιβιώσει το Order 66. Το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά single-player.

Οι δημιουργοί του Apex Legends θα αποκαλύψουν το νέο τους παιχνίδι στις στις 13 Απριλίου.