Το Horizon Zero Dawn γιορτάζει δύο χρόνια και δέκα εκατομμύρια πωλήσεις

Η Guerrilla ευχαριστεί ξανά τους παίκτες
01 Μαρτίου 2019 13:16
Το Horizon Zero Dawn γιορτάζει δύο χρόνια και δέκα εκατομμύρια πωλήσεις

Το Horizon Zero Dawn κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου στην αγορά της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που λάτρεψαν οι παίκτες και έλαβε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς. Για να γιορτάσει την δεύτερη επέτειο, η ομάδα ανάπτυξης Guerilla Games ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έφτασε το τεράστιο ορόσημο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Hermen Hulst, επικεφαλής της Guerilla.

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το Horizon Zero Dawn. Όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου, παρευρισκόμουν στην GDC και μετρούσα τα λεπτά με μια ομάδα συναδέλφων από την Guerrilla και τον Shuhei Yoshida. Τα πρώτα σχόλια άφηναν να εννοηθεί ότι είχαμε κάτι ιδιαίτερο στα χέρια μας, αλλά ποτέ δεν υποψιαζόμασταν ότι θα εξακολουθούσαμε να λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα εκτίμησης από τους παίκτες μας μέχρι και το 2019.

Και όμως, εδώ είμαστε, με πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Η ιδέα ότι μπορέσαμε να φέρουμε το ταξίδι της Aloy σε τόσους πολλούς παίκτες είναι συναρπαστική. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από τον τεράστιο όγκο των δημιουργιών που έχουν αναρτήσει οι fans στο διαδίκτυο, καθώς και από τα εγκάρδια γράμματα που μας έχουν στείλει, μοιράζοντας τις αγαπημένες τους στιγμές από το ταξίδι της Aloy.

Παράλληλα, η ομάδα αποκάλυψε και μερικές ιδιαίτερες και περιέργειες λεπτομέρειες από την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Horizon Zero Dawn είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4.