Το Watch Dogs 3 πάει Λονδίνο σύμφωνα με νέα διαρροή 

Θα είναι ο μεγάλος τίτλος της Ubisoft για το 2019;

Το Watch Dogs 3 πάει Λονδίνο σύμφωνα με νέα διαρροή

Πρόσφατα το γύρο του διαδικτύου έκανε μια φήμη που αφορά το lineup τίτλων της Ubisoft και συγκεκριμένα τα επόμενα κεφάλαια της Watch Dogs και της Assassin’s Creed σειράς. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες φήμες που προέρχονται από το 4chan, η αξιοπιστία της αμφισβητήθηκε. Ωστόσο, καταφέραμε να μάθουμε μερικά νέα στοιχεία τελικά, καθώς ο γνωστός και έμπιστος δημοσιογράφος του Kotaku, Jason Schreier, σχολίασε τη διαρροή.

Συγκεκριμένα, ο Schreier διέψευσε τις πληροφορίες για το επόμενο Assassin’s Creed, αλλά στάθηκε στο νέο Watch Dogs, επισημαίνοντας πως η διαρροή όντως περιλάμβανε σωστές πληροφορίες για τον open world τίτλο hacking θεματολογίας. Πιο αναλυτικά, η διαρροή έλεγε πως το Watch Dogs 3 θα είναι το μεγάλο παιχνίδι της Ubisoft για το 2019. Αυτή τη φορά η δράση θα μεταφερθεί στο Λονδίνο με ένα νέο χαρακτήρα. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν το φύλλο, όπως στα πρόσφατα Far Cry, αλλά η ιστορία θα παραμένει ίδια. Το combat αυτή τη φορά έχει επικεντρωθεί στα μικρότερα όπλα και τα μαχαίρια, ενώ υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο hacking.

Το μόνο που επιβεβαίωσε ο Schreier είναι πως το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο, χωρίς να αναφέρεται στις υπόλοιπες πληροφορίες. Όπως και με κάθε άλλη φήμη και διαρροή σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τα παραπάνω με επιφύλαξη.

2 comment(s)