AC Odyssey: Αλλάζει από σήμερα το τέλος του DLC που εξόργισε την κοινότητα

Καταφθάνει μαζί με τον New Game+ mode
26 Φεβρουαρίου 2019 13:28
AC Odyssey: Αλλάζει από σήμερα το τέλος του DLC που εξόργισε την κοινότητα

Το Assassin's Creed Odyssey υποδέχθηκε το νέο του patch με αριθμό 1.1.4. Η εν λόγω ενημέρωση φέρνει μεταξύ άλλων το New Game+ mode και κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση της Ubisoft να αλλάξει το αμφιλεγόμενο τέλος του δεύτερου DLC του παιχνιδιού που προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις από την κοινότητα.

Πιο αναλυτικά, το δεύτερο μέρος του Legacy of the First Blade DLC επιβάλει μια απόφαση στους παίκτες που αφορά την σεξουαλικότητα του χαρακτήρα τους και το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το θέμα πατώντας εδώ.

Το συγκεκριμένο patch αλλάζει ένα cutscene και μερικά κομμάτια διαλόγων, χωρίς να διευκρινίζεται ποιες ακριβώς θα είναι οι αλλαγές. Παράλληλα και το όνομα του achievement/trophy που ενόχλησε μερικούς παίκτες θα αλλάξει.

Φυσικά υπάρχουν αμέτρητα bug fixes, βελτιώσεις στο balance του παιχνιδιού και άλλες διορθώσεις και προσθήκες όπως τα νέα frames για το photo mode. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog με όλες τις αλλαγές του patch 1.1.4 πατώντας εδώ. Παράλληλα, παρακάτω θα βρείτε και ένα βίντεο που περιγράφει τις κυριότερες νέες προσθήκες της ενημέρωσης.

Το Assassin’s Creed Odyssey είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.