Επιστροφή στις ρίζες για το Rise of the Tomb Raider

Θα εστιάζει εκεί που χώλαινε το Tomb Raider
18 Φεβρουαρίου 2015 16:20
Επιστροφή στις ρίζες για το Rise of the Tomb Raider

Το sequel του Tomb Raider θα ψάξει στις ρίζες του για να βρεί λίγο από τον χαμένο του εαυτό, όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της Crystal Dynamics. Μιλώντας στο GameInformer, ο creative director, Noah Hughes, ανέφερε πως το Rise of the Tomb Raider θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στους τύμβους και τους γρίφους. "Τα puzzles είναι ένα σημαντικό μέρος της φόρμουλας του Tomb Riader, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε περισσότερα tombs και puzzles." είπε ο Hughes. 

Σκοπός μας είναι, λέει ο Hughes, να προκαλέσουμε τον παίκτη αλλά δεν θέλουμε τον μέσο gamer να κάθεται άπρακτος. Οπότε ένα από τα πράγματα που κάνουμε για υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση της επίτευξης του στόχου σε αυτά τα tombs, είναι κάτι που αποκαλούμε "φωλιασμένα puzzles", που ήταν αρκετά συνηθισμένα στα παλιά Tomb Raider.

Ουσιαστικά εδώ, ο παίκτης αντί να κάθεται και να σπάει το κεφάλι του για ώρα μπροστά από τον γρίφο, χωρίς να κάνει τίποτα, απαιτούνται συνεχώς κάποιες ενέργειες που λύνουν τον γρίφο και κρατούν σε εγρήγορση τον παίκτη παράλληλα. 

Το Rise of the Tomb Raider είναι μια χρονική αποκλειστικότητα -αορίστου χρόνου μέχρι στιγμής- για το Xbox 360 και το Xbox One και αναμένεται να διατεθεί προς το τέλος του 2015. 

Tags: