Το παγκόσμιο κύπελλο του Fortnite μπορεί να σας κάνει εκατομμυριούχους

Η Epic Games μοιράζει 100 εκατομμύρια
24 Φεβρουαρίου 2019 14:14
Το παγκόσμιο κύπελλο του Fortnite μπορεί να σας κάνει εκατομμυριούχους

To Fortnite World Cup 2019 ανακοινώθηκε και η Epic Games θα κάνει τους συμμετέχοντες εκατομμυριούχους. Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα έχει το απίστευτο χρηματικό έπαθλο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου με τα Online Open προκριματικά, τα οποία θα ολοκληρωθούν μετά από δέκα εβδομάδες στις 16 Ιουνίου. Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Πρέπει να σημειωθεί πως επιτρέπεται να συμμετέχων μόνο παίκτες άνω των 13 ετών.

Μόλις αποφασιστούν οι 100 καλύτεροι solo παίκτες και οι 50 καλύτεροι duo παίκτες, το Fortnite World Cup θα μεταφέρει τη δράση του στην Νέα Υόρκη για τους τελικούς που θα λάβουν χώρα στις 26 με 28 Ιουλίου. Οι παίκτες εκεί θα διεκδικήσουν 30 εκατομμύρια δολάρια. Ο Solo νικητής θα φύγει με 3 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, με όλους τους συμμετέχοντες να παίρνουν τουλάχιστον 50,000 δολάρια.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και ίσως να γίνεται εκατομμυριούχοι, τότε έχετε έναν ολόκληρο μήνα για να προπονηθείτε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.