Οι παίκτες βομβαρδίζουν το Metro Exodus στο Steam με…θετικά reviews

Και βγάζουν το άχτι τους για το Epic Games Store
24 Φεβρουαρίου 2019 13:50
Οι παίκτες βομβαρδίζουν το Metro Exodus στο Steam με…θετικά reviews

Ένα περίεργο φαινόμενο συμβαίνει στη Steam σελίδα του Metro Exodus, αφού οι χρήστες έχουν ξεκινήσει να κάνουν ‘review-bombing’ με θετικά reviews.

Το Metro Exodus έχει σταματήσει να πωλείται στο Steam, αφού η Deep Silver έχει κλείσει μια συμφωνία αποκλειστικής διανομής του παιχνιδιού στο Epic Games Store για ένα χρόνο. Μπορεί το παιχνίδι να μην πωλείται πλέον στο Steam, αλλά η σελίδα του υπάρχει ακόμα, με ενημερώσεις από τους δημιουργούς, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και φυσικά τα user reviews που υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια του Steam.  

Παρόλο που οι παίκτες βομβάρδισαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς με αρνητικά reviews, το γνωστό φαινόμενο δηλαδή του review-bombing, η κοινότητα αποφάσισε να μην τιμωρήσει και το Exodus κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες αποφάσισαν να βγάλουν το άχτι τους για το Epic Games Store αναρτώντας θετικές κριτικές αυτή τη φορά στη σελίδα του παιχνιδιού.

Όπως μπορείτε να δείτε το παιχνίδι έχει 2.5 χιλιάδες εξαιρετικά θετικά reviews. Τα δημοφιλέστερα από αυτά δεν ασχολούνται καν με το παιχνίδι, αλλά με το θέμα της αποκλειστικότητας στο Epic Games Store. Το πρώτο review γράφει χαρακτηριστικά: “Πραγματικά εύχομαι το Epic Games Store να αποτύχει”.

Πρέπει να σημειωθεί πως το Epic Games Store δεν έχει για την ώρα user reviews. Η εταιρία σκοπεύει να προσθέσει το χαρακτηριστικό, αλλά κάθε developer θα μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να τα ενεργοποιήσει για το παιχνίδι του ή όχι. Οι παίκτες κατέφυγαν, λοιπόν, στο Steam για να εκφράσουν την άποψή τους.