Το Fortnite μάλλον ζήλεψε χαρακτηριστικά του Apex Legends και ίσως θα τα προσθέσει

Η Epic Games εξετάζει ένα respawn σύστημα
23 Φεβρουαρίου 2019 14:42
Το Fortnite μάλλον ζήλεψε χαρακτηριστικά του Apex Legends και ίσως θα τα προσθέσει

Η τεράστια επιτυχία του Apex Legends φαίνεται πως έχει ταρακουνήσει και το Fortnite Battle Royale. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός AMA σχετικό με το παιχνίδι, ο παραγωγός Zack Estep μίλησε για μερικά από τα χαρακτηριστικά που εξετάσει η ομάδα για το μέλλον.

Ο Estep επισήμανε πως η Epic σκέφτεται να ενσωματώσει κάποιο respawn σύστημα. Το Apex Legends προσφέρει ήδη τη δυνατότητα των respawns, με ένα έξυπνο μηχανισμό. Μόλις χάσει κάποιος παίκτης, οι συμπαίκτες του έχουν ενάμιση λεπτό για να πάρουν το tag του από το κουτί με τα αντικείμενά του και πρέπει να πάνε σε ένα από τα ειδικά σημεία του χάρτη για να τον επαναφέρουν. Ο μηχανισμός βελτιώνει αρκετά το pacing του παιχνιδιού, ειδικά για τους παίκτες που τυχαίνει να χάνουν συχνά και θα έπρεπε να περιοριστούν στο spectate μέχρι να χάσει όλη η ομάδα.

Παράλληλα, ο design lead, Eric Williamson, τόνισε πως με την 8η σεζόν το Fortnite θα βελτιώσει την επικοινωνία των παικτών και τα markers στον χάρτη. Ενδεχομένως η ομάδα να έχει επηρεαστεί από το ping σύστημα του Apex που έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια.

Η 8η σεζόν ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και τότε θα μάθουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η Epic.