Anthem: Η BioWare αποκαλύπτει τα σχέδιά της για τις επόμενες 90 μέρες

Αυτό είναι το νέο περιεχόμενο που θα έρθει
23 Φεβρουαρίου 2019 14:31
Anthem: Η BioWare αποκαλύπτει τα σχέδιά της για τις επόμενες 90 μέρες

Το Anthem έχει κυκλοφορήσει επισημώς για όλους τους παίκτες σε PS4, Xbox One και PC. Το παιχνίδι έχει δεχθεί αρκετή κριτική από την gaming κοινότητα και τώρα ο head of live service της BioWare, Chad Robertson, αναγνώρισε πως υπάρχουν θέματα και αποκάλυψε μερικά από τα σχέδια της ομάδας για το άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Robertson δήλωσε:

Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι. Ως Live Service ομάδα, μια βασική αρχή μας είναι να ακούμε την κοινότητα. Χρησιμοποιούμε αυτή τη διορατικότητα για να διορθώσουμε ζητήματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των παικτών στο παιχνίδι. Το πιο πρόσφατο patch - αυτό που παίζετε τώρα - αντανακλά τα σχόλιά σας.

Πέρα από αυτό, έχουμε μια μεγάλη λίστα με βελτιώσεις που αξιολογούμε για το μέλλον. Θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις βελτιώσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, η BioWare αποκάλυψε το περιεχόμενο που θα έρθει στο παιχνίδι μέχρι και τον Μάιο. Όλα ξεκινούν με τρία freeplay events τον Φεβρουάριο. Τον Μάρτιο θα έρθουν νέα αντικείμενα, νέες αποστολές και ακόμη περισσότερα events. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί τον Απρίλιο που θα φέρει τα Guilds, Leadboards, ένα νέο stronghold, νέα challenges, νέες αποστολές, events, νέα αντικείμενα και το νέο Mastery σύστημα.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό roadmap πατώντας εδώ.

Tags: