Fallout 76: Η Bethesda ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές μέσα στο 2019

Αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια για τον τίτλος
23 Φεβρουαρίου 2019 13:47
Fallout 76: Η Bethesda ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές μέσα στο 2019

Το Fallout 76 ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες κυκλοφορίες της προηγούμενης χρονιάς και όχι πάντα για τους καλύτερους λόγους. Η Bethesda φαίνεται πως άκουσε το feedback των παικτών και ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, η εταιρία άνοιξε τα χαρτιά της για το μέλλον και αποκάλυψε το roadmap του Fallout 76 για το 2019.

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν τρία μεγάλα πακέτα επέκτασης, τα οποίο θα εμπλουτίσουν το παιχνίδι χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Το πρώτο είναι το Wild Appalachia που θα καταφθάσει την άνοιξη, το καλοκαίρι θα ακολουθήσει το Nuclear Winter και το χειμώνα θα έρθει το Wastelanders.

Το Wastelanders θα φέρει νέα quests, νέα χαρακτηριστικά όπως είναι τα Legendary Vendor, Scrapping, C.A.M.P. Decorating, Player Vending, Functional Camera, Brewing και Distilling, νέα εποχιακά events και ένα νέο game mode.

Το Nuclear Winter θα φέρει ένα νέο game mode που θα αλλάζει εντελώς του κανόνες του παιχνιδιού, ενώ θα εμπλουτίσει τον τίτλο με νέα Raids και με το νέο χαρακτηριστικό των Legendary Players. Τέλος, το Wastelanders είναι το πιο φιλόδοξο πακέτο επέκτασης και θα φέρει ένα νέο main quest με πραγματικές επιλογές και συνέπειες, νέα factions, νέα events και πολλά ακόμα.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική ανακοίνωση πατώντας εδώ.