"Ζωντανό" και πάλι το The Last Guardian

Η Sony θυμήθηκε τελικά να ανανεώσει το trademark
18 Φεβρουαρίου 2015 11:40

Ψυχραιμία! Αν από εχθές νιώθετε ότι το The Last Guardian "πέθανε" οριστικά, τότε η σημερινή είδηση θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Βέβαια, με την όλη κατάσταση δεν ξέρουμε πόσοι τελικά είναι χαρούμενοι. Σήμερα, λοιπόν, η Sony ανανέωσε το trademark του εδώ και χρόνια σε ανάπτυξη τρίτου τίτλου της TeamIco. Μπορεί το εν λόγω συμβάν να μοιάζει χαρμόσυνο, στην πραγματικότητα κρύβει μία θλιβερή αλήθεια, μιας και ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το trademark του παιχνιδιού είναι διότι οι άνθρωποι της Sony...ξέχασαν να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα! Η ειρωνεία είναι ότι αυτό έχει ξανασυμβεί το 2012.

Επιτρέψτε μου, εδώ να πάρω το λόγο σε πρώτο πρόσωπο. Με τα παραπάνω δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Το ό,τι εδώ και χρόνια η εταιρία τονίζει ότι το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα ξεχνάει να ανανεώσει το trademark του, συγχωρέστε με, αλλά σε εμένα δηλώνει ότι ο τίτλος είναι ξεχασμένος και το "υπό ανάπτυξη" είναι μόνο μέρος της χαρτούρας και όχι της πραγματικότητας. Αν δηλαδή, για ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι, ξεχνάς να ανανεώσεις μέχρι και το trademark, τα πράγματα μάλλον δεν είναι και τέλεια. 

Όπως και να 'χει, ας ελπίσουμε πως οι αρμόδιοι θα πάρουν από εδώ και στο εξής πιο σοβαρές και υπεύθυνες θέσεις επί του θέματος.

 

Tags: