Φήμη: Η Microsoft φέρνει το Game Pass και τα παιχνίδια της στο Nintendo Switch  

Τεράστια συνεργασία στα σκαριά

Φήμη: Η Microsoft φέρνει το Game Pass και τα παιχνίδια της στο Nintendo Switch

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για την έντονη φημολογία που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και θέλει τη Microsoft και τη Nintendo να ετοιμάζουν μια τεράστια συνεργασία. Τώρα λάδι στη φωτιά έρχονται να ρίξουν δύο νέα μέσα. Ξεκινώντας, το YouTube κανάλι Direct-Feed Games έρχεται με ένα ρεπορτάζ που αναφέρει πως η Microsoft ετοιμάζει ένα ειδικό Xbox App για το Nintendo Switch, ενώ θα φέρει και τη συνδρομητική της υπηρεσία Xbox Game Pass στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Στο πλαίσιο αυτό η Microsoft θα φέρει στο Switch αποκλειστικά παιχνίδια της, όπως το Ori.

Λίγες ώρες μετά, το γαλλικό δημοσιογραφικό μέσο Jeuxvideo.com ήρθε να φουντώσει τις φλόγες. Συγκεκριμένα, το μέσο αναφέρει πως έπειτα από μια διεξοδική έρευνα σχεδόν δύο μηνών κατάφερε να μάθει τα εξής:

  • Η Nintendo και η Microsoft είχαν πολλαπλές συναντήσεις στο Ρεντμοντ σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία τους.
  • Τόσο το Ori and the Blind Forest, όσο και το Cuphead θα έρθουν στο Nintendo Switch.
  • Περισσότερα από 100 παιχνίδια του Xbox θα έρθουν στο Switch μέσα από το Game Pass και τη streaming υπηρεσία X Cloud που ετοιμάζει η Microsoft. Τα σχέδια αυτά αναμένεται να υλοποιηθούν πριν το τέλος του έτους.
  • Παιχνίδια της Rare ακούγεται πως θα έρθουν επίσης στο Nintendo Switch.
  • Δεν υπάρχει αναφορά για παιχνίδια της Nintendo στις πλατφόρμες της Microsoft.
  • Τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο ένα μεγάλο franchise της Microsoft (Halo, Gears ή Forza) να έρθει στο Nintendo Switch. Αυτό είναι κάτι που οι δύο εταιρίες συζητούν ακόμα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε πως αν και το Jeuxvideo.com είναι ένα σχετικά έμπιστο μέσο, υπάρχουν φορές στο παρελθόν που οι φήμες που είχε μεταφέρει δεν αποδείχθηκαν έγκυρες. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.

Εσείς τι πιστεύετε πως ετοιμάζουν οι δύο κολοσσοί του gaming; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Ροη ειδησεων