Φήμη: Nintendo και Microsoft ετοιμάζουν τεράστια συνεργασία

Τι ετοιμάζουν οι δύο κολοσσοί του gaming;
21 Φεβρουαρίου 2019 15:03
Φήμη: Nintendo και Microsoft ετοιμάζουν τεράστια συνεργασία

Πρόσφατα σας μεταφέραμε μια φήμη που έκανε το γύρο του διαδικτύου και θέλει τη Nintendo να επαναφέρει ένα παιχνίδι που έχει ακυρωθεί επισήμως. Πολλές εικασίες ήθελαν τον ιαπωνικό κολοσσό να επαναφέρει το Scalebound, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την εξαιρετική συνεργασία της Nintendo με την Platinum Games. Ο Liam Robertson, γνωστός για πολλά έγκυρα leaks στο παρελθόν, τοποθετήθηκε επί του θέματος, αποκαλύπτοντας όσα γνωρίζει. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube μέσα από τον player που ακολουθεί.

Παρόλο που ο Liam διέψευσε τις εικασίες που ήθελαν τη Nintendo να αναβιώνει το Scalebound, κάτι που θα απαιτούσε την συμφωνία της Microsoft που έχει τα πνευματικά δικαιώματα, ο έμπιστος leaker αποκάλυψε μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Συγκεκριμένα, επισήμανε πως η Microsoft όντως συνεργάζεται με τη Nintendo και έχει ακούσει πως ετοιμάζουν μερικά πολύ μεγάλα πράγματα μαζί.

Ενδεχομένως να αναφέρεται στην ενσωμάτωση του Xbox Live στο Nintendo, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα και για το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερα τον Μάρτιο στην GDC. Από την άλλη, ίσως οι δύο εταιρίες έχουν στα σκαριά κάποια άλλη μεγαλύτερη συνεργασία για την οποία θα μάθουμε στο μέλλον. Εσείς τι πιστεύετε;