Σταμάτησε η ανάπτυξη του reboot του Phantom Dust

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku
18 Φεβρουαρίου 2015 02:43
Σταμάτησε η ανάπτυξη του reboot του Phantom Dust

Μετρημένες θα πρέπει να θεωρούνται οι μέρες του reboot του Phantom Dust εάν οι παρακάτω πηγές αποδειχθουν αληθής. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το Kotaku επικαλείται ανώνυμες πηγές του, οι οποίες λένε πως η Microsoft δεν συνεργάζεται με τη Darkside Games, με αποτέλεσμα την παύση της ανάπτυξης του Phantom Dust. Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας: "Η Microsoft συνεργάστηκε με τη Darkside Game Studios για την ανάπτυξη του Phantom Dust αλλά η συνεργασία μας έχει λάβει πλέον τέλος.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό για το στούντιο και τη δουλειά του στη βιομηχανία. Ενώ δεν έχουμε κάτι νέο να μοιραστούμε μαζί σας σχετικά με το Phantom Dust, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ανάπτυξη του τίτλου συνεχίζεται κανονικά. Ανυπομονούμε να σας δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς τη κυκλοφορία του." 

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές του Kotaku αναφέρουν ότι η κίνηση της Microsoft τύφλωσε την Darkside, καθώς πίστευε ότι το project έβαινε σε καλό δρόμο. Για την ιστορία, η εταιρία είχε προσλάβει 50 άτομα πριν αναγκαστεί να βάλει λουκέτο εξαιτίας του τερματισμού του συμβολαίου της με τη Microsoft.

Πολύ πιθανώς, λοιπόν, η δουλειά να έχει μετατεθεί σε ένα άλλο στούντιο της Microsoft.  

Tags: