Φήμη: Η Nintendo σχεδιάζει να αναστήσει ένα ακυρωμένο παιχνίδι

Δίνουν και παίρνουν οι εικασίες της κοινότητας
19 Φεβρουαρίου 2019 10:21
Φήμη: Η Nintendo σχεδιάζει να αναστήσει ένα ακυρωμένο παιχνίδι

Πρόσφατα, ο συντάκτης του γνωστού περιοδικού Game Informer, Imran Khan, συμμετείχε σε ένα podcast του YouTube καναλιού Kinda Funny Games. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τη Nintendo. Συγκεκριμένα, τόνισε πως γνωρίζει ότι ο ιαπωνικός κολοσσός σχεδιάζει να αναστήσει ένα παιχνίδι που έχει ακυρωθεί επίσημα και το οποίο σίγουρα δεν περιμένουν οι παίκτες.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε:

Υπάρχει ένα παιχνίδι που πιστεύεται ότι είναι ‘νεκρό’ και το οποίο η Nintendo θα ‘αναστήσει’ χωρίς να το περιμένει ο κόσμος. Πρόκειται για ένα νεκρό και θαμμένο project, ένα παιχνίδι που έχει ακυρωθεί επίσημα.

Φυσικά, η gaming κοινότητα έχει ξεκινήσει τις εικασίες. Έχουν ακουστεί ονόματα παιχνιδιών όπως το ακυρωμένο Eternal Darkness 2 της Silicon Knights, καθώς το πρώτο κεφάλαιο ήταν αποκλειστικότητα του Nintendo GameCube. Η εξαιρετική συνεργασία της Nintendo και της Platinum Games έχει οδηγήσει παίκτες να εικάζουν ακόμα και πως ο ιαπωνικός κολοσσός θα αναστήσει το Scalebound. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα IP που ανήκει στην Microsoft, οπότε για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσει την άδειά της και η αμερικανική εταιρία. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει μέχρι και το Silent Hills του Hideo Kojima, το οποίο είναι ένα από τα διασημότερα projects που έχουν ακυρωθεί στην ιστορία του μέσου.

Εσείς τι πιστεύετε πως ετοιμάζει η Nintendo;