Ο Jim Ryan είναι το νέο αφεντικό του PlayStation

Αναλαμβάνει το ρόλο του Προέδρου και CEO
12 Φεβρουαρίου 2019 11:56
Ο Jim Ryan είναι το νέο αφεντικό του PlayStation

Μεγάλες ιεραρχικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στην ομάδα του PlayStation. Συγκεκριμένα, η Sony Interactive Entertainment έχει νέο αφεντικό. Ο Jim Ryan είναι ο νέος επικεφαλής της SIE, αναλαμβάνοντας το ρόλο του προέδρου και CEO. Ο John Kodera, ο οποίος ήταν ο CEO της Sony Interactive Entertainment μέχρι πρότινος θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη δημιουργία πρωτοπόρων εμπειριών για τους χρήστες και θα συνεχίσει να βελτιώνει την δικτυακή υποδομή, ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της SIE.

Οι αλλαγές θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1 Απριλίου του 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ryan θα αναλάβει επίσης τον ρόλο του Αντιπροσωπευτικού Διευθυντή και Προέδρου της νομικής οντότητας της SIE στην Ιαπωνία. Ο Jim Ryan θα μιλά απευθείας με τον CEO της Sony, Kenichiro Yoshida,

Ο Jim Ryan προέβη σε δηλώσεις έπειτα από την ανακοίνωση της μεγάλης προαγωγής του:

Είναι μεγάλη τιμή που μου ζητήθηκε να αναλάβω το ρόλο του Προέδρου και CEO της SIE. Έχω δει το PlayStation να μεγαλώνει και αλλάζει μαζικά από τις πρώτες μέρες του και ελπίζω να μπορέσω να αξιοποιήσω αυτή την εμπειρία για να ενισχύσω τα θεμέλια του Game & Network Service τμήματος της Sony και να εξελίξω την ψυχαγωγία που προσφέρει το PlayStation στην αφοσιωμένη και παθιασμένη του κοινότητα. Εργαζόμενοι με τον John και την ομάδα της SIE σε όλο τον κόσμο, είμαι αποφασισμένος να ενισχύσω τις σχέσεις με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες και να συνεχίσω να παρέχω τις απόλυτες ψυχαγωγικές εμπειρίες που κάνουν το PlayStation το καλύτερο μέρος για να παίξει κανείς.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε επίσης τα σχόλια των Kenichiro Yoshida και John Kodera σχετικά με την συγκεκριμένη αλλαγή.

Για την ιστορία, ο Jim Ryan εργάζεται για το PlayStation από το 1994. Από το 2011 ήταν υπεύθυνος μεταξύ άλλων για την πορεία του PlayStation στην Ευρώπη.