Δεν ήταν στα καλά του ο Aonuma στην ανάπτυξη του Majora's Mask

Όπως παραδέχτηκε αστειευόμενος ο λατρεμένος παραγωγός
16 Φεβρουαρίου 2015 09:57
Δεν ήταν στα καλά του ο Aonuma στην ανάπτυξη του Majora's Mask

Στο πιο πρόσφατο Iwata Asks, ο Eiji Aonuma, σκηνοθέτης της σειράς The Legend of Zelda και του αρχικού Majora's Mask παραδέχτηκε πως "κάτι δεν πήγαινε καλά" με αυτόν κατά την ανάπτυξη του τίτλου. Σαφώς και αστειευόταν ο Aonuma, όπως συνηθίζεται στις συνεντεύξεις που παραδίδει, αλλά ο σκηνοθέτης έκανε κάποιες σοβαρές παρατηρήσεις στην ομάδα ανάπτυξης, που ήταν σχεδόν παράλογες για τους υπόλοιπους.

Η bug testing ομάδα της Nintendo έκατσε μαζί με τον Aonuma να παίξουν το build του Majora's Mask και έφτιαξαν μια λίστα ονόματι "What in the world" με οτιδήποτε θεωρούνταν προβληματικό. "Έγραψα αρκετά σχόλια του τύπου 'συγγνώμη που αυτό έρχεται από εκείνον που το έκανε έτσι, αλλά..' σε όποιο σημείο νόμιζα ότι δεν είναι καλό. Εκείνον τον καιρό νομίζω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα... Κάθε φορά που μου ερχόταν κάτι από τη λίστα, έβρισκα δικαιολογίες για ποιόν λόγο και τι έκανα. Μπορούσα να το κάνω γιατί μάλλον είχα παίξει διεξοδικά το παιχνίδι και είχα μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι έπρεπε να επιτευχτεί." είπε ο Aonuma.

Το The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D κυκλοφορεί ήδη αποκλειστικά για το Nintendo 3DS και την άποψη των Unboxholics μπορείτε να τη διαβάστε εδώ, υπό την επιμέλεια του Γιώργου Πρίτσκα. 

Tags: