Kingdom Hearts III: Εξαιρετικό ντεμπούτο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Έσπασε ρεκόρ το τρίτο κεφάλαιο
04 Φεβρουαρίου 2019 13:36
Kingdom Hearts III: Εξαιρετικό ντεμπούτο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του στην Ιαπωνία, το Kingdom Hearts III σημείωσε μια πολύ επιτυχημένη launch εβδομάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της Square Enix κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των UK Charts για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς βρίσκεται στην κορυφή των βρετανικών charts, ενώ μιλάμε και για το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο που έχει σημειώσει ποτέ το franchise στην Αγγλία. Το Kingdom Hearts III πούλησε περισσότερα από διπλάσια αντίτυπα σε σύγκριση το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς που κυκλοφόρησε πριν 14 χρόνια στο PlayStation 2. Αξίζει να σημειωθεί πως το Kingdom Hearts 3 κατάφερε αυτό το επίτευγμα, χωρίς να προσμετρούνε οι ψηφιακές του πωλήσεις που σίγουρα αποτελούν ένα αξιοσημείωτο ποσοστό. Τέλος, το 82 των πωλήσεων του παιχνιδιού της Square Enix προέρχονται από την PS4 έκδοση, ενώ το 18% αφορά την Xbox One έκδοση.

Το Resident Evil 2 που κυριάρχησε την προηγούμενη εβδοκιμάδα έπεσε αναμενόμενα στη δεύτερη θέση, ενώ η υπόλοιπη δεκάδα δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτες αλλαγές. Ακολουθούν τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου.

  1. Kingdom Hearts III
  2. Resident Evil 2
  3. Red Dead Redemption 2
  4. FIFA 19
  5. Call of Duty: Black Ops 4
  6. New Super Mario Bros U
  7. Mario Kart 8: Deluxe
  8. Super Smash Bros Ultimate
  9. Grand Theft Auto V
  10. Spyro Reignited Trilogy