Φήμη: Έρχεται δωρεάν Titanfall Battle Royale παιχνίδι

Προ των πυλών το Apex Legends
03 Φεβρουαρίου 2019 13:48
Φήμη: Έρχεται δωρεάν Titanfall Battle Royale παιχνίδι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια νέα φήμη που θέλει τη Respawn Entertainment να ανακοινώνει και να κυκλοφορεί ένα νέο Titanfall παιχνίδι τη Δεύτερα 4 Φεβρουαρίου. Ο λόγος γίνεται για το Titanfall Apex Legends που θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS4 και Xbox One. Ο Rod Breslau, γνωστός από την eSports σκηνή, έφερε τη φήμη στην επιφάνεια και ο Jason Schreier του Kotaku επιβεβαίωσε την εγκυρότητά της.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα free to play παιχνίδι που θα συγκαταλέγεται στο Battle Royale είδος. Ο τίτλος θα διαθέτει classes/heroes με μοναδικά abilities. Κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει μέχρι τρείς παίκτες, ενώ κάθε αγώνας θα έχει μέχρι 60 παίκτες συνολικά. Το παιχνίδι θα τρέχει σε μια τροποποιημένη έκδοση της Source Engine της Valve, όπως και τα δύο πρώτα Titanfall. Είναι άγνωστο αν θα υπάρχουν τιτάνες, όπως στα παραδοσιακά multiplayer modes των δύο πρώτων τίτλων. Τέλος, αναφέρεται πως το παιχνίδι θα έχει microtransactions και loot boxes για κοσμητικά αντικείμενα, ακολουθώντας ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό του Overwatch.

Εφόσον η φήμη είναι αληθινή, το παιχνίδι αναμένεται να αποκαλυφθεί σε μερικές ώρες. Μείντετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.